Menuts (0 a 3 anys)

LA PETITA INFÀNCIA A L’ESPLAI
El Club d’Esplai El Tricicle treballem a Sant Joan Despí des del 1986 en l’educació en el lleure d’infants i joves. La nostra intervenció educativa i comunitària, sovint es dona més enllà del marc del lleure i ha perseguit sempre la transformació social i de la persona, la justícia social i la promoció dels valors humans, posant especial atenció el protagonisme de l’infant i treballant amb tota la seva família.
En aquests últim període les nostres entitats també hem desenvolupat projectes amb infants de 0-3 anys, sempre que hi ha hagut una necessitat i demanda des de l’entorn: Bebeteca, Casal 0-3 …

Al Tricicle entenem la petita infància com una bona oportunitat de treballar i incloure una nova franja d’edat a l’entitat, els infants 0 a 3 anys tot facilitant i donant conèixer el projecte d’Esplai a noves famílies de la comunitat i donant-los suport als pares en la criança dels seus fills/es.

Els serveis de la petita infància i famílies que oferim afavoreixen el temps lliure, un temps lliure compartit en família que facilita la conciliació de la vida laboral i familiar i cobreix la necessitat de cercar temps de i per a la família.

La família avui té poc suport social i comunitari en relació a la criança dels fills (manca d’ajuda, poc reconeixement..) i sovint es troba sola davant del procés d’educació i criança. També té la necessitat de trencar la percepció de dificultat i buscar la tranquil•litat per a consolidar el seu rol patern/matern, compartir amb altres famílies, gaudir el desig d’haver estat pares/mares, etc.

Aquests fets fan que els Esplais es plantegin com una de les àrees d’actuació les activitats amb famílies i el de donar suport a les mares i pares, entenent que són els primers i principals educadors dels seus fills i filles.

IMG_20150305_174823
  • https://www.facebook.com/EsplaiTricicle/?fref=ts
  • Twitter
  • Google+

LES ACTIVITATS

Espai Familiar
L’Espai Familiar és un servei d’atenció a les famílies amb infants de 0 a 3 anys, on poder oferir suport a la criança i educació dels fills i les filles. Un espai de relació on els infants són els protagonistes, amb la finalitat d’ajudar a les famílies a reforçar els seus vincles, tot facilitant la comunicació, relació i intercanvi entre les famílies.

Ludoteca en Familia
La Ludoteca en Família és un espai de Joc i trobada adreçat a famílies amb infants de 0 a 6 anys. On es promou el temps lliure compartit en família a partir de materials, jocs i joguines adients a cada edat, on es potencia el joc lliure i espontani, tot facilitant experiències satisfactòries amb altres infants

espais familiars06
  • https://www.facebook.com/EsplaiTricicle/?fref=ts
  • Twitter
  • Google+

espais familiars04
  • https://www.facebook.com/EsplaiTricicle/?fref=ts
  • Twitter
  • Google+

A continuació us oferim la programació del curs 2014 – 2015 pels infants de 0 a 3 anys.

activitats barri LES PLANES

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Dissabte
Menuts

0-3 anys

Espai Familiar (10 a 12) Activitats general d’entitat

Menuts
0-6anys
Ludoteca en Família (17 a 19) Ludoteca en Família (17 a 19)  

Descarrega´t la difusió del curs fent clic a la imatge

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *