FESTES ANIVERSARI

L’aniversari d’un infant és un dia molt especial, és per això que des de l’Esplai El Tricicle hi dediquem tots els esforços per aconseguir que aquest dia sigui recordat pel nens i nenes durant molt de temps.

Voleu venir a celebrar l’aniversari dels vostres fills/es al Club? us ajudem a què l’aniversari del vostre fill/a sigui un dia molt especial. A la festa farem jocs, ballarem, bufarem les espelmes i menjarem el pastís, obrirem els regals, farem una pinyata i ens farem una foto ben divertida com a record.

QUÈ US OFERIM
Una festa on podrem jugar, ballar, bufar les espelmes i berenar, obrir els regals, fer una pinyata i ens fem una foto ben divertida com a record. A més els pares que volen també poden portar un pica-pica pels nens i nenes per a menjar abans del pastís. i perquè pugueu convidar els vostres amics i amigues des de l’Esplai us donarem 20 invitacions perquè les pugueu repartir

ON HO FEM?
Les festes es realitzen els dissabtes de 11:30 a 13:30 hores al centre cívic Les Planes o al centre cívic Antoni Gaudí (sempre que hi hagi disponibilitat el dia desitjat) i compten amb dos monitors/es especialitzats que s’encarreguen d’organitzar i dinamitzar aquesta activitat, creant una festa agradable i aconseguint un ambient especial.

Si voleu més informació cliqueu aquí per descarregar-vos la normativa i preus

    
FOTOS NURIA 022
  • https://www.facebook.com/EsplaiTricicle/?fref=ts
  • Twitter
  • Google+