Festa Esplai 2015

FESTA ESPLAI 2015

El passat diumenge 10 de maig, juntament amb 8000 persones mes, vàrem participar un any més de la 29a Festa Esplai al Parc Nou del Prat de Llobregat. Aquesta festa, organitzada per la Federació Catalana de l’Esplai, va agrupar una cinquantena d’activitats, a més d’espectacles, per a totes les edats i activitats per a famílies.

#botaxinfancia

La festa va ser el punt culminant de la campanya “#botaxinfancia” iniciada el mes de gener i que ja ha aconseguit 12000 euros gràcies als salts que s’han fet, fotografiat i compartit amb l’etiqueta “#botaxinfancia” a les xarxes socials, Els patrocinadors de la campanya han donat 1€ per cada “bot” compartit d’aquesta manera.

El Tricicle a la Festa Esplai

Com cada any, vàrem organitzar una activitat: “Nendo Dango”. Una activitat que consisteix fer boletes d’argila i llavors que llançarem en terrenys seleccionats o espais propis per veure com germinen i fer una reforestació de la zona.

Molts petits/es, acompanyats/des de la seva família o monitors/es, van treballar plegats per crear aquestes boles d’argila i llavors per a una reforestació de la zona desitjada!

A més a més, i gràcies al projecte de SOM RIU que portem a terme juntament amb altes entitats de Sant Joan Despí, ens van fer obsequi d’un premi per ser un Esplai Sostenible!

També vàrem estar presents al cercavila, amb el nostre estimat Tonet  i vam fer gresca i xerinola amb els nostres xiulets i la nostra particular pluja d’aigua!

Si voleu veure l’àlbum sencer, feu click aquí !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *